fbpx

Design and Re-Design

Website | E-Commerce | Blog | Website Consultant

Bina Reputasi Cara Tersendiri

Setiap syarikat ada cara tersendiri untuk membina reputasi, sama juga dengan RizaNiaga.com; kami suka “bekerja di sebalik tabir” dalam membina jaringan dengan para pelanggan.

Konsisten, Kualiti dan Fokus

Antara aspek yang kami terapkan adalah konsisten, kualiti dan fokus dengan kehendak pelanggan. Itu antara rahsia kunci kejayaan kami semenjak 2009.

Kesabaran Anda = Kejayaan Kami

Kami sedaya-upaya berusaha dengan sebaik mungkin untuk merealisasikan kehendak para pelanggan dalam menyiapkan sesuatu tugasan yang telah diberikan.

Servis Yang Ditawarkan

Kami tak suka janji "bulan dan bintang", namun kami cuba usahakan yang terbaik!

Kepercayaan dari Pelanggan Sangat Penting...

Pelanggan kami terdiri dari pelbagai genre meliputi institusi pengajian tinggi (IPT), profesional, usahawan dan individu luarbiasa. Malah ada pelanggan yang menempah perkhidmatan kami sebenarnya sering muncul di televisyen mahupun surat khabar. Alhamdulillah, mereka yakin dengan servis, kebolehan, komitmen dan kesungguhan kami.

Antara Portfolio

Fakulti Perniagaan dan Pengurusan (FPP), Universiti Sultan Zainal Abidin, Kampus Gong Badak, Terengganu. (Dahulu dikenali sebagai Fakulti Ekonomi dan Sains Pengurusan)
IPTA
Klinik Pergigian Dr. Sidi. Pelbagai jenis perkhidmatan berkaitan kesihatan & penjagaan gigi. Antara klinik gigi swasta terbaik di Terengganu
kesihatan
Suite penginapan berkonsepkan Bed & Breakfast versi Inggeris, lokasi di Terengganu. Penginapan yang menarik dan sesuai untuk pasangan mahupun pelancong.
Suite b&b
Niqavie. Pembekal & Pemborong Khimar, Niqab, Hijab & pakaian muslimin berkualiti. Mempunyai 4 cawangan meliputi 2 dari benua Eropah
butik online
Bajet Melancong Murah. Melancong ke Seoul, Australia, Indonesia malah di dalam negara seperti Sabah dengan harga yang sangat jimat
travel
Academic Bookstore, kedai online untuk semua niche buku berkaitan akademik. Tempahan pukal diterima & diskaun untuk pelajar dan pengajar
online store
MudahRoadTax menyediakan khidmat berkaitan dengan cukai jalan dan Takaful kenderaan. Segalanya mudah dan menyenangkan
roadtax
Mimevo. Pengurusan Jualan Produk Fizikal, Digital dan Servis. Tanpa Caj Bulanan dan Mampu Milik
Sistem
Persidangan dan Ekspo Ciptaan Institusi Pengajian Tinggi Antarabangsa (PECIPTA 2017)
acara
Kawalan Pertiwi Sdn Bhd mempunyai 8 cawangan di seluruh Malaysia dan menawarkan servis dan sistem keselamatan.
Keselamatan